Game developer voor gamers

 

Het is je opgevallen niet waar? Meer en meer mensen zijn zich gedurende deze bijzondere tijden gaan richten op het digitale vermaak van de 21e eeuw, gamen. Hierin bestaat echter een grote variatie aan games, zoals strategy, first person shooters, role playing games en nog veel meer. Daarbij bestaan er binnen deze categorieën subcategorieën met duizenden games die voor jou het aanbod vormen. Misschien ben je al een doorgewinterde gamer, misschien begin je net, maar vaak bestaat er een gezamenlijke frustratie. De game developers die alleen gericht zijn op winst. Ben je nieuwsgierig naar hoe je die frustratie uit de weg kan ruimen?

 

Van developer, voor gamers

Het vervelende schijnt dus te zijn dat producenten van games je vaak op een subtiele manier laten betalen. Zo lijkt de game in eerste instantie gratis te zijn en hartstikke leuk om alleen of om met vrienden te spelen. Maar later, als je eenmaal wat verder komt, kom je erachter dat je moet betalen dat ene wapen te bemachtigen of level te halen. Of sterker nog, het kopen van lootboxes! Dit betekent dat je een soort van kans koopt op een variatie aan items. Hierbij hanteren de producenten een verslavingseffect wat zich op dezelfde manier voordoet als een gokverslaving. Toch kan je ongestoord gamen zonder verslaafd te raken!

 

Nieuw en voor jou

Gelukkig zijn er game developers die geen waarde hechten aan de hoeveelheid geld die ze daarvoor verdienen. Zij halen oprecht plezier uit de ontwikkeling van games. Zij gaan met hun ervaring en expertise hobbymatig en later professioneel aan de slag met het ontwerpen van hun eigen games. Het gebruiken van moderne wapens in een futuristische setting? Het kan allemaal want zij zijn ervoor gamers met voorbeeld spellen zoals Trooper II. Deze developers laten de gamers en de community niet in de steek! En gelukkig voor jou neemt dit aantal mensen ook toe in deze bijzondere tijd!

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.